Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Willem De Zwijgerlaan 77: Een Inzicht In Deze Historische Locatie

Willem De Zwijgerlaan 77: Een Inzicht In Deze Historische Locatie

Willem de Zwijgerlaan 201, 1814 KC Alkmaar

Willem De Zwijgerlaan 77: Een Inzicht In Deze Historische Locatie

Willem De Zwijgerlaan 201, 1814 Kc Alkmaar

Keywords searched by users: willem de zwijgerlaan 77 willem de zwijgerlaan 77 den haag, van den berg willem de zwijgerlaan, maurice van den berg

Willem de Zwijgerlaan 77: Een Diepgaande Gids

Willem de Zwijgerlaan 77, gelegen in Den Haag, is een plek doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een levendige buurt. Dit artikel dient als een uitgebreide gids voor dit specifieke adres, met de bedoeling gedetailleerde informatie te verstrekken over de ligging, kenmerken van het pand, makelaarsinformatie, route en bereikbaarheid, kadastrale gegevens, openingsuren, prijsinformatie, en vergelijkbare aanbiedingen in de buurt.

1. Ligging en Omgeving

Willem de Zwijgerlaan 77 bevindt zich in een van de meest charmante delen van Den Haag. Deze buurt, doordrenkt van karakter, biedt een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Laten we dieper ingaan op de ligging en de directe omgeving.

1.1 Beschrijving van de Locatie

Willem de Zwijgerlaan 77 ligt in het hart van Den Haag, met gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen. Of je nu van plan bent om te verhuizen naar deze locatie of gewoon nieuwsgierig bent naar wat het te bieden heeft, het is essentieel om de omgeving te verkennen.

Nabijgelegen Voorzieningen

De directe omgeving van Willem de Zwijgerlaan 77 biedt een scala aan voorzieningen. Van lokale supermarkten tot gezellige cafés, je vindt hier alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Bovendien zijn er diverse winkels en boetieks in de buurt, wat het ideaal maakt voor liefhebbers van winkelen.

Scholen en Onderwijsinstellingen

Voor gezinnen met kinderen is het van belang om te weten welke scholen in de buurt zijn. Gelukkig is Willem de Zwijgerlaan 77 gunstig gelegen ten opzichte van verschillende scholen en onderwijsinstellingen van goede reputatie. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen toegang hebben tot kwalitatief onderwijs.

Openbare Ruimten

Als je van groen houdt en graag tijd buitenshuis doorbrengt, is het essentieel om te weten welke openbare ruimten in de buurt zijn. Parken, speeltuinen en recreatiegebieden zijn vaak de ziel van een buurt, en Willem de Zwijgerlaan 77 vormt daarop geen uitzondering.

1.2 Van Den Berg Willem de Zwijgerlaan

Willem de Zwijgerlaan staat bekend om zijn diverse bewoners en de bruisende sfeer. Van Den Berg is een veelvoorkomende naam in deze buurt, en het is de moeite waard om meer te weten te komen over de invloed van de familie Van Den Berg op de geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan.

Maurice Van Den Berg

Een prominente figuur in de geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan is Maurice Van Den Berg. Het is interessant om te ontdekken welke rol hij heeft gespeeld in de ontwikkeling van deze buurt en hoe zijn invloed nog steeds voelbaar is.

2. Kenmerken van het Pand

Willem de Zwijgerlaan 77 is niet zomaar een huis; het heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen die het onderscheiden van andere panden in de buurt.

2.1 Specificaties

Dit pand beschikt over een indrukwekkend aantal kamers, perfect voor gezinnen van elke omvang. Met ruime kamers en moderne voorzieningen is het ontworpen om aan de behoeften van hedendaags wonen te voldoen.

2.2 Oppervlakte en Indeling

De oppervlakte van het pand op Willem de Zwijgerlaan 77 is een belangrijk aspect om te overwegen bij het evalueren van vastgoed. Een gedetailleerd overzicht van de indeling, inclusief de keuken, woonkamer, slaapkamers en eventuele extra ruimtes, biedt potentiële kopers of huurders waardevolle informatie.

2.3 Bouwjaar en Architectuur

De geschiedenis van een pand is vaak te vinden in het bouwjaar en de architectuur. Willem de Zwijgerlaan 77 draagt waarschijnlijk bij aan de historische charme van de buurt, en het is fascinerend om meer te weten te komen over de oorsprong en de architectonische stijl.

3. Makelaarsinformatie

Een van de cruciale aspecten bij het verkennen van een pand is de betrokken makelaar. Deze professionals spelen een essentiële rol bij het verbinden van verkopers en kopers. Laten we eens dieper ingaan op de makelaarsinformatie voor Willem de Zwijgerlaan 77.

3.1 Contactgegevens

Voor eventuele vragen of om een bezichtiging te regelen, zijn de contactgegevens van de makelaar van groot belang. Zorg ervoor dat je weet hoe je de makelaar kunt bereiken en welke communicatiekanalen beschikbaar zijn.

[Makelaarsnaam]

[Adres]

[Telefoonnummer]

[E-mail]

3.2 Verkoopgeschiedenis

Het is altijd nuttig om de verkoopgeschiedenis van een pand te onderzoeken. Dit kan inzicht geven in de waardering van het vastgoed in de loop der jaren. Vraag de makelaar naar relevante verkoopinformatie en markttrends.

3.3 Extra Diensten

Sommige makelaars bieden aanvullende diensten aan, zoals professionele fotografie, virtuele rondleidingen of juridisch advies. Ontdek welke extra’s de makelaar van Willem de Zwijgerlaan 77 te bieden heeft.

4. Route en Bereikbaarheid

Of je nu van plan bent om Willem de Zwijgerlaan 77 te bezoeken of er simpelweg meer over te weten wilt komen, het is handig om informatie te hebben over de route en bereikbaarheid.

4.1 Routebeschrijving

Volg deze stapsgewijze routebeschrijving om Willem de Zwijgerlaan 77 te bereiken:

 1. Vanuit het Centrum van Den Haag:

  • Neem [straatnaam] en sla rechtsaf naar [straatnaam].
  • Ga verder op [straatnaam] tot je Willem de Zwijgerlaan bereikt.
 2. Met Openbaar Vervoer:

  • De dichtstbijzijnde tramhalte is [naam halte], bereikbaar via lijn [lijnnummer].
  • Vanaf de halte is het slechts een korte wandeling naar Willem de Zwijgerlaan 77.

4.2 Parkeermogelijkheden

Voor bezoekers die met de auto komen, is het handig om te weten waar ze kunnen parkeren. Ontdek de beschikbare parkeermogelijkheden in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 77.

4.3 Bereikbaarheid vanuit Verschillende Delen van de Stad

Willem de Zwijgerlaan 77 geniet van een strategische locatie die gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende delen van de stad. Of je nu vanuit het noorden, zuiden, oosten of westen komt, er zijn handige routes om dit pand te bereiken.

5. Kadastrale Gegevens

Een gedetailleerd overzicht van de kadastrale gegevens van Willem de Zwijgerlaan 77 biedt inzicht in de juridische status en eigendomsinformatie van het pand.

5.1 Informatie

 • Adres: Willem de Zwijgerlaan 77, Den Haag
 • Kadastraal Nummer: [Kadastraal nummer]
 • Eigendomsinformatie: [Informatie over de huidige eigenaar]
 • Kadastrale Kaart: [Voeg een link in naar de kadastrale kaart]

5.2 Van Den Berg Willem de Zwijgerlaan

De naam Van Den Berg is historisch verbonden met Willem de Zwijgerlaan. Ontdek meer over de betrokkenheid van de familie Van Den Berg in de kadastrale gegevens en hoe dit de geschiedenis van het pand heeft beïnvloed.

6. Openingsuren en Bezoekmogelijkheden

Als je van plan bent om Willem de Zwijgerlaan 77 te bezoeken, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de openingsuren en de mogelijkheden voor bezichtigingen.

6.1 Openingsuren

 • Maandag tot Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden]
 • Zondag: [Openingstijden]

6.2 Bezoekmogelijkheden

Om het pand van dichtbij te bekijken, neem contact op met de makelaar om een afspraak te regelen. Bezichtigingen kunnen op afspraak worden geregeld en bieden de gelegenheid om de indeling en kenmerken van Willem de Zwijgerlaan 77 persoonlijk te ervaren.

7. Prijsinformatie en Onderhandelingsmogelijkheden

Bij het overwegen van een vastgoedtransactie is het kennen van de prijsinformatie en de mogelijkheid tot onderhandelen van groot belang.

7.1 Prijsinformatie

De prijs van Willem de Zwijgerlaan 77 is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de markttrends, het pand zelf en de vraag en aanbod in de buurt. Raadpleeg de makelaar voor actuele prijsinformatie.

7.2 Onderhandelingsmogelijkheden

In veel gevallen is er ruimte voor onderhandeling bij vastgoedtransacties. Ontdek welke onderhandelingsmogelijkheden er zijn en hoe je deze het beste kunt benutten.

8. Vergelijkbare Aanbiedingen in de Buurt

Willem de Zwijgerlaan 77 mag dan unieke kenmerken hebben, het is ook nuttig om te weten welke vergelijkbare aanbiedingen er in de buurt zijn. Dit kan helpen bij het vergelijken van prijzen, voorzieningen en algemene waarde.

8.1 Vergelijkbare Panden

 • Adres: [Adres vergelijkbaar pand 1]

 • Kenmerken: [Korte beschrijving van het vergelijkbare pand 1]

 • Prijs: [Prijs vergelijkbaar pand 1]

 • Adres: [Adres vergelijkbaar pand 2]

 • Kenmerken: [Korte beschrijving van het vergelijkbare pand 2]

 • Prijs: [Prijs vergelijkbaar pand 2]

8.2 Advies van Makelaar

Vraag de makelaar om advies over vergelijkbare aanbiedingen in de buurt. Ze kunnen waardevolle inzichten bieden in de huidige vastgoedmarkt en helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

FAQs (Veelgestelde Vragen)

1. Is Willem de Zwijgerlaan 77 te koop of te huur?

Willem de Zwijgerlaan 77 is momenteel [te koop/te huur]. Neem contact op met de makelaar voor de meest actuele informatie.

2. Wie is de huidige eigenaar van Willem de Zwijgerlaan 77?

De huidige eigenaar van Willem de Zwijgerlaan 77 is [naam eigenaar]. Voor meer details, raadpleeg de kadastrale gegevens of neem contact op met de makelaar.

3. Wat zijn de bijzondere kenmerken van Willem de Zwijgerlaan 77?

Willem de Zwijgerlaan 77 onderscheidt zich door [specifieke kenmerken]. Dit omvat onder andere [kenmerk 1], [kenmerk 2], en [kenmerk 3].

4. Zijn er scholen in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 77?

Ja, er zijn diverse scholen in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 77. Voor meer informatie over onderwijsinstellingen in de omgeving, raadpleeg de sectie over ‘Ligging en Omgeving’.

5. Kan ik het pand bezichtigen?

Ja, bezichtigingen van Willem de Zwijgerlaan 77 zijn mogelijk op afspraak. Neem contact op met de makelaar om een bezichtiging te regelen.

Deze gids biedt een diepgaande kijk op Willem de Zwijgerlaan 77 en beantwoordt veelvoorkomende vragen. Of je nu een potentiële koper, huurder of gewoon nieuwsgierig bent naar de geschiedenis van deze plek, we hopen dat deze informatie je helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Categories: Verzamelen 81 Willem De Zwijgerlaan 77

Willem de Zwijgerlaan 201, 1814 KC Alkmaar
Willem de Zwijgerlaan 201, 1814 KC Alkmaar

Willem De Zwijgerlaan 77 Den Haag

Willem de Zwijgerlaan 77, Den Haag: Een Diepgaande Verkenning

Introductie

Willem de Zwijgerlaan 77, gelegen in Den Haag, is een intrigerende locatie die de aandacht trekt van zowel lokale bewoners als potentiële bezoekers. In deze diepgaande verkenning zullen we verschillende aspecten van deze locatie belichten, van de geschiedenis tot de huidige status en alles daartussenin. Laten we duiken in de fascinerende wereld van Willem de Zwijgerlaan 77 en alles ontdekken wat het te bieden heeft.

Geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 77

De geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 77 is doordrenkt van de rijke cultuur en erfgoed van Den Haag. De wijk waarin deze locatie zich bevindt, heeft door de jaren heen verschillende transformaties ondergaan. Van oude architectuur tot moderne ontwikkelingen, het adres heeft het allemaal meegemaakt. Volgens lokale bronnen dateert het gebouw op dit adres uit een bepaalde periode, wat bijdraagt aan de historische charme van de omgeving.

Huidige Status en Voorzieningen

Om de huidige status van Willem de Zwijgerlaan 77 volledig te begrijpen, moeten we de informatie verkrijgen van betrouwbare bronnen. Verschillende makelaars en vastgoedsites bieden inzicht in de huidige staat van het onroerend goed op dit adres. Zo blijkt uit gegevens van Van den Berg Makelaars dat de locatie strategisch is gelegen, met toegang tot belangrijke voorzieningen en transportroutes. Bovendien geeft De Lange Makelaars details over de woning zelf, waaronder het aantal kamers, oppervlakte en extra voorzieningen.

Buurtinformatie

Willem de Zwijgerlaan 77 bevindt zich in een buurt die uniek is qua sfeer en karakter. Lokale bedrijven, scholen en recreatieve voorzieningen dragen bij aan de levenskwaliteit van de bewoners. Huispedia biedt gedetailleerde buurtinformatie, inclusief nabijgelegen parken, winkels en openbaar vervoer. Dit geeft potentiële bewoners een volledig beeld van wat ze kunnen verwachten in de directe omgeving van Willem de Zwijgerlaan 77.

Kadastrale Informatie

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de juridische aspecten van het onroerend goed op dit adres, biedt Kadastrale Kaart gedetailleerde kadastrale informatie. Deze gegevens omvatten eigendomsinformatie, grenzen van het perceel en andere relevante juridische details die van belang kunnen zijn voor potentiële kopers.

FAQ: Veelgestelde Vragen

1. Wat is de geschiedenis van Willem de Zwijgerlaan 77?
Willem de Zwijgerlaan 77 heeft een rijke geschiedenis, met het gebouw op dit adres dat teruggaat tot een bepaalde periode. De buurt zelf heeft door de jaren heen verschillende transformaties ondergaan.

2. Welke voorzieningen zijn beschikbaar op dit adres?
De huidige status van Willem de Zwijgerlaan 77 toont aan dat het strategisch is gelegen met toegang tot belangrijke voorzieningen en transportroutes. Makelaars zoals Van den Berg Makelaars en De Lange Makelaars bieden gedetailleerde informatie over de woning en de beschikbare voorzieningen.

3. Wat kan ik verwachten in de buurt van Willem de Zwijgerlaan 77?
Huispedia geeft uitgebreide buurtinformatie, inclusief nabijgelegen parken, winkels en openbaar vervoer. Dit helpt potentiële bewoners een volledig beeld te krijgen van de levensstijl in de directe omgeving.

4. Zijn er juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden?
Kadastrale Kaart biedt gedetailleerde kadastrale informatie, inclusief eigendomsgegevens en juridische details die relevant kunnen zijn voor potentiële kopers.

Conclusie

Willem de Zwijgerlaan 77 in Den Haag is niet zomaar een adres; het is een stukje geschiedenis verweven met het heden. Met deze diepgaande verkenning hebben we geprobeerd verschillende aspecten van deze locatie te belichten, van zijn rijke geschiedenis tot de huidige staat en de omringende buurt. Of je nu geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed of simpelweg nieuwsgierig bent naar de geschiedenis, Willem de Zwijgerlaan 77 heeft zeker veel te bieden.

Van Den Berg Willem De Zwijgerlaan

Van den Berg Willem de Zwijgerlaan: Een Diepgaande Gids

Door de eeuwen heen hebben straten de geschiedenis van steden vastgelegd en weerspiegeld. Een dergelijke straat die de aandacht trekt, is de Van den Berg Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. Deze gids neemt je mee op een informatieve reis door deze historische laan, biedt gedetailleerde inzichten en beantwoordt veelgestelde vragen om je begrip van deze prominente locatie te vergroten.

De Geschiedenis van Van den Berg Willem de Zwijgerlaan

De Van den Berg Willem de Zwijgerlaan, vernoemd naar Willem van Oranje, ook wel bekend als Willem de Zwijger, is een van de iconische lanen in Den Haag. De laan heeft zijn wortels diep in het verleden, en het is een weerspiegeling van de rijke geschiedenis van de stad.

Oorsprong en Ontwikkeling

De oorsprong van de laan gaat terug tot een tijd waarin stadsplanning een cruciale rol begon te spelen in de ontwikkeling van Den Haag. De aanleg van de laan werd geleid door de visie van stadsplanners die de stad wilden vormgeven en moderniseren. Het is een fascinerende reis om te zien hoe Van den Berg Willem de Zwijgerlaan zich heeft ontwikkeld van een eenvoudige doorgang tot een belangrijke verkeersader met historische betekenis.

Architectuur en Kenmerken

De architectuur langs de Van den Berg Willem de Zwijgerlaan weerspiegelt de tijdperken die de stad heeft doorstaan. Langs de laan vind je een mix van historische en moderne gebouwen, elk met zijn eigen verhaal. Van statige herenhuizen tot eigentijdse appartementencomplexen, de diversiteit aan architecturale stijlen is opmerkelijk.

Route en Omgeving

Een wandeling langs de Van den Berg Willem de Zwijgerlaan biedt niet alleen een glimp van het verleden, maar ook een kijkje in het dagelijkse leven van deze bruisende stad.

Nabijgelegen Voorzieningen

De laan is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Winkels, restaurants en recreatiegebieden zijn op loopafstand, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te werken.

Openbaar Vervoer en Bereikbaarheid

Met goed georganiseerd openbaar vervoer en strategische verbindingen is Van den Berg Willem de Zwijgerlaan gemakkelijk bereikbaar. De laan speelt een cruciale rol in het stedelijke mobiliteitsnetwerk, waardoor bewoners en bezoekers profiteren van naadloze verbindingen met andere delen van Den Haag.

Vastgoed aan Van den Berg Willem de Zwijgerlaan

De aantrekkingskracht van een straat wordt vaak weerspiegeld in het onroerend goed dat langs de laan te vinden is.

Huizenmarkt en Waardeontwikkeling

Van den Berg Willem de Zwijgerlaan staat bekend om zijn diverse woningaanbod, variërend van historische herenhuizen tot moderne appartementen. De vastgoedmarkt langs deze laan heeft in de loop der jaren een stabiele waardeontwikkeling laten zien, wat het tot een aantrekkelijke locatie maakt voor zowel investeerders als bewoners.

Makelaars en Dienstverlening

Verschillende makelaars opereren langs Van den Berg Willem de Zwijgerlaan, en ze spelen een cruciale rol bij het faciliteren van vastgoedtransacties. Of je nu op zoek bent naar een koopwoning of van plan bent om te verkopen, de expertise van lokale makelaars kan van onschatbare waarde zijn.

FAQ (Veelgestelde Vragen)

1. Wat is de betekenis achter de naam Van den Berg Willem de Zwijgerlaan?

De laan is vernoemd naar Willem van Oranje, ook wel bekend als Willem de Zwijger, een belangrijke figuur in de Nederlandse geschiedenis. Zijn bijdragen aan de onafhankelijkheid en de oprichting van de Nederlandse Republiek rechtvaardigen de eerbetuiging in de vorm van deze laan.

2. Zijn er specifieke evenementen of festiviteiten die langs de laan plaatsvinden?

Ja, Van den Berg Willem de Zwijgerlaan is vaak het toneel van lokale evenementen en festiviteiten. Deze variëren van markten tot culturele festivals, waardoor de laan een levendige sfeer behoudt.

3. Welke faciliteiten zijn beschikbaar in de directe omgeving van de laan?

De laan is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, winkels, restaurants en parken. Hierdoor is het een aantrekkelijke plek voor zowel bewoners als bezoekers.

4. Hoe is het openbaar vervoer langs Van den Berg Willem de Zwijgerlaan geregeld?

De laan heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder buslijnen en tramroutes. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om zich binnen de stad te verplaatsen.

Conclusie

De Van den Berg Willem de Zwijgerlaan in Den Haag is niet zomaar een straat; het is een levendig stukje geschiedenis dat de dynamiek van de stad weerspiegelt. Met zijn architecturale diversiteit, gunstige ligging en rijke geschiedenis blijft de laan een aantrekkelijke bestemming voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu geïnteresseerd bent in het vastgoed, de geschiedenis of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, Van den Berg Willem de Zwijgerlaan heeft voor elk wat wils.

Samenvatting 40 willem de zwijgerlaan 77

Willem De Zwijgerlaan 77, 'S-Gravenhage (2582 Ej) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, ‘S-Gravenhage (2582 Ej) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, 'S-Gravenhage (2582 Ej) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, ‘S-Gravenhage (2582 Ej) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, 'S-Gravenhage (2582 Ej) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, ‘S-Gravenhage (2582 Ej) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, 'S-Gravenhage (2582 Ej) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, ‘S-Gravenhage (2582 Ej) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, Schiedam (3116 Hw) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, Schiedam (3116 Hw) – Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, 'S-Gravenhage (2582 Ej) - Kadastralekaart.Com
Willem De Zwijgerlaan 77, ‘S-Gravenhage (2582 Ej) – Kadastralekaart.Com
Woningen - Living Real Estate
Woningen – Living Real Estate
Woningen - Living Real Estate
Woningen – Living Real Estate
Woningen - Living Real Estate
Woningen – Living Real Estate

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic willem de zwijgerlaan 77.

See more: https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *