Chuyển tới nội dung
Trang chủ » President Allendelaan 3 1064 Gw Amsterdam: Ontdek Deze Bijzondere Plek!

President Allendelaan 3 1064 Gw Amsterdam: Ontdek Deze Bijzondere Plek!

President Allendelaan 303, Amsterdam

President Allendelaan 3 1064 Gw Amsterdam: Ontdek Deze Bijzondere Plek!

President Allendelaan 303, Amsterdam

Keywords searched by users: president allendelaan 3 1064 gw amsterdam president allendelaan 3 amsterdam, zwembad amsterdam, sloterpark amsterdam, buitenbad amsterdam, sloterparkbad openingstijden vrijzwemmen, binnenzwembad amsterdam, banenzwemmen amsterdam, sloterparkbad banenzwemmen

President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam: Een Gids voor Locatie, Optisport Zwembad Sloterparkbad, en Meer

President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam is niet zomaar een adres, maar een locatie die rijk is aan faciliteiten, attracties en recreatiemogelijkheden. In dit artikel duiken we diep in deze specifieke locatie, waarbij we de nadruk leggen op het Optisport Zwembad Sloterparkbad, evenementen en attracties in de omgeving, contactgegevens van AquaKidzz, de relatie tussen MyCOA en Sloterparkbad, en details over Optisport Amsterdam Sloterparkbad op StageMarkt.

Locatie en Adres

President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

President Allendelaan 3 bevindt zich in Amsterdam, specifiek in de wijk Slotervaart. Dit adres is niet alleen een punt op de kaart; het is een knooppunt van activiteiten en recreatiemogelijkheden. Laten we eens dieper ingaan op wat deze locatie te bieden heeft.

Optisport Zwembad Sloterparkbad

Optisport Zwembad Sloterparkbad: Een Duik in Recreatie

Het Optisport Zwembad Sloterparkbad is een belangrijk kenmerk van President Allendelaan 3. Of je nu een enthousiaste zwemmer bent, op zoek bent naar familieplezier, of gewoon wilt ontspannen aan het water, dit zwembad heeft voor elk wat wils.

Faciliteiten en Activiteiten

Het zwembad biedt een scala aan faciliteiten, waaronder binnen- en buitenzwembaden, perfect voor verschillende weersomstandigheden. Voor degenen die graag baantjes trekken, zijn er specifieke banenzwemtijden beschikbaar. Daarnaast zijn er recreatieve zwemuren waar gezinnen en vrienden kunnen genieten van het water.

Openingstijden en Toegangsprijzen

Voor geïnteresseerden is het essentieel om op de hoogte te zijn van de openingstijden en toegangsprijzen van het Sloterparkbad. Deze informatie kan variëren op basis van het type activiteit en het tijdstip van de dag. Raadpleeg de officiële website van Optisport voor de meest actuele informatie.

Evenementen en Attracties in de Omgeving

De Charme van de Omgeving

President Allendelaan 3 is niet alleen een plek om te zwemmen; het is ook omgeven door diverse attracties en evenementen die de moeite van het verkennen waard zijn. Of je nu een local bent of de stad bezoekt, hier zijn enkele hoogtepunten:

– Sloterpark Amsterdam

Het aangrenzende Sloterpark is een groene oase in Amsterdam. Perfect voor een ontspannen wandeling, picknick of sportieve activiteiten. Het park biedt een welkome afwisseling van de stedelijke drukte.

– Buitenbad Amsterdam

In de warmere maanden biedt het buitenbad van het Sloterparkbad verfrissing en plezier in de open lucht. Een geweldige plek om te ontspannen onder de zon terwijl je geniet van het heldere water.

– Sloterparkbad Openingstijden Vrijzwemmen

Voor diegenen die graag vrij willen zwemmen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden van het vrijzwemmen in het Sloterparkbad. Plan je bezoek op basis van deze tijden om optimaal van je zwemervaring te genieten.

Contactgegevens AquaKidzz

Verbinding maken met AquaKidzz

AquaKidzz, gelegen in de buurt van President Allendelaan 3, is mogelijk relevant voor ouders die op zoek zijn naar activiteiten voor hun kinderen. Hier zijn de contactgegevens en andere nuttige details:

– Contact met AquaKidzz

Wil je meer weten over de activiteiten die AquaKidzz aanbiedt of heb je specifieke vragen over hun relatie met President Allendelaan 3? Neem gerust contact met hen op via hun officiële contactpagina.

MyCOA en Sloterparkbad

Een Duik in Samenwerking

MyCOA, ofwel het College van de Gemeente Amsterdam, heeft een relatie met het Sloterparkbad. Deze relatie kan verschillende vormen aannemen, variërend van gezamenlijke evenementen tot specifieke diensten die worden aangeboden. Hier zijn enkele details:

– MyCOA en Sloterparkbad Samenwerking

Informatie over de samenwerking tussen MyCOA en het Sloterparkbad kan worden verkregen via de officiële MyCOA-website. Dit omvat mogelijk projecten, initiatieven of gezamenlijke evenementen die bijdragen aan de gemeenschap.

Optisport Amsterdam Sloterparkbad op StageMarkt

Achter de Schermen bij Optisport

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in stages, bedrijfsprofielen en meer over Optisport Amsterdam Sloterparkbad, biedt StageMarkt inzicht in wat er achter de schermen gebeurt:

– Optisport Amsterdam Sloterparkbad op StageMarkt

StageMarkt geeft details over stages die beschikbaar zijn bij Optisport Amsterdam Sloterparkbad.

Categories: Samenvatting 100 President Allendelaan 3 1064 Gw Amsterdam

President Allendelaan 303, Amsterdam
President Allendelaan 303, Amsterdam

Hoe Laat Is Sloterparkbad Open?

Wanneer is het Sloterparkbad geopend? Het Sloterparkbad is het hele jaar door geopend, maar het is belangrijk om rekening te houden met specifieke openingsdagen. De openingstijden zijn van 07:00 uur tot 21:30 uur. Zorg ervoor dat je de dagen controleert waarop het bad toegankelijk is, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de faciliteiten.

Hoe Diep Is Zwembad West?

Zwembad West bestond eigenlijk uit meerdere zwembaden, allemaal gelegen in een uitgebreid complex. Het omvatte een groot bad met indrukwekkende afmetingen van 50 bij 21 meter, waarvan de diepte zelfs als angstaanjagend werd ervaren. Naast het grote bad waren er nog andere zwembaden, waaronder een kikkerbad met afmetingen van 16 bij 21 meter en een klein peuterbadje. Dit alles bevond zich in een enorme ruimte, waardoor het zwembadcomplex een divers aanbod bood voor verschillende leeftijdsgroepen en zwembehoeften. De variatie in zwembaden binnen Zwembad West maakte het tot een veelzijdige en aantrekkelijke plek voor zwemliefhebbers. De informatie werd oorspronkelijk gepubliceerd op 2 augustus 2017.

Is Sloterplas Veilig Om Te Zwemmen?

[Is Sloterplas veilig om te zwemmen?]

Hoewel de Sloterplas geen officiële zwemlocatie is, is het essentieel om te weten dat de waterkwaliteit daar minder frequent wordt gemeten, wat betekent dat het water mogelijk vervuild kan zijn. Naast mogelijke verontreinigingen zijn er andere potentiële risico’s, zoals stromingen, aanwezigheid van boten en obstakels in het water. Het is daarom raadzaam om voorzichtig te zijn en op de hoogte te zijn van deze factoren voordat je besluit om in de Sloterplas te zwemmen. Om de algehele veiligheid van zwemmen in de Sloterplas te waarborgen, is het aan te bevelen regelmatig updates over de waterkwaliteit te raadplegen en waarschuwingen met betrekking tot mogelijke risico’s in de gaten te houden.

Hoeveel Kost Brediusbad?

Hier zijn de tarieven voor het Brediusbad zodat je een duidelijk overzicht hebt van de kosten. Een los kaartje kost € 5,95, maar als je een Stadspas hebt, betaal je slechts € 1,00. Voor frequente bezoekers is er een optie om een 12-badenkaart aan te schaffen voor € 59,50. Als je van plan bent regelmatig te komen, overweeg dan een seizoenkaart voor personen vanaf 3 jaar, die € 170,35 kost. Houd er rekening mee dat er ook een toegangspas is voor € 5,35, die nodig is voor de aanschaf, in geval van verlies of vervanging. Deze informatie geeft je een vollediger beeld van de verschillende tarieven en opties voor toegang tot het Brediusbad.

Waar Ligt Het Diepste Zwembad Ter Wereld?

Gelegen in de bruisende stad, is Deep Dive Dubai de nieuwste sensatie voor liefhebbers van sport en avontuur. Het recreatiecentrum, dat zijn deuren opende in juli 2021, herbergt het diepste duikzwembad ter wereld, met een indrukwekkende diepte van 60,02 meter. Dit buitengewone zwembad heeft recentelijk de erkenning van het Guinness World Records ontvangen voor zijn ongeëvenaarde diepte. Een must-visit voor waterratten, biedt Deep Dive Dubai een unieke ervaring voor duikliefhebbers, waarbij ze de kans krijgen om af te dalen naar ongekende dieptes en te genieten van een opmerkelijke onderwaterwereld.

Gevonden 11 president allendelaan 3 1064 gw amsterdam

The Best 10 Parking Near President Allendelaan 3, 1064 Gw Amsterdam, The  Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near President Allendelaan 3, 1064 Gw Amsterdam, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Parking Near President Allendelaan 3, 1064 Gw Amsterdam, The  Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near President Allendelaan 3, 1064 Gw Amsterdam, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Sloterpark - All You Need To Know Before You Go (With Photos)
Sloterpark – All You Need To Know Before You Go (With Photos)
Loveland Festival - President Allendelaan 3, Amsterdam, Noord-Holland, The  Netherlands - Festivals - Phone Number - Yelp
Loveland Festival – President Allendelaan 3, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Festivals – Phone Number – Yelp

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic president allendelaan 3 1064 gw amsterdam.

See more: https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *