Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Peugeot Expert Afmetingen Laadruimte: Ontdek De Ruimtelijke Mogelijkheden

Peugeot Expert Afmetingen Laadruimte: Ontdek De Ruimtelijke Mogelijkheden

A Tour of the All-new Peugeot Expert Van | Vansdirect

Peugeot Expert Afmetingen Laadruimte: Ontdek De Ruimtelijke Mogelijkheden

A Tour Of The All-New Peugeot Expert Van | Vansdirect

Keywords searched by users: peugeot expert afmetingen laadruimte peugeot expert l3 afmetingen, peugeot expert l3 dubbele cabine afmetingen, peugeot expert hoogte, peugeot expert l1h1, afmetingen peugeot expert dubbele cabine, afmetingen peugeot expert 2008, peugeot expert lengte, afmetingen laadruimte peugeot expert dubbele cabine

Peugeot Expert Afmetingen Laadruimte: Een Diepgaande Gids

1. Algemene Inleiding

De Peugeot Expert staat bekend als een veelzijdige bestelwagen die uitblinkt in prestaties en efficiëntie. Een cruciaal aspect van deze bestelwagen is de laadruimte, die essentieel is voor ondernemers en bedrijven die afhankelijk zijn van transport. In dit artikel duiken we diep in de afmetingen van de laadruimte van de Peugeot Expert, bieden we gedetailleerde informatie over verschillende modellen en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

2. Peugeot Expert Modellen

Voordat we ons verdiepen in de afmetingen van de laadruimte, is het belangrijk om de verschillende modellen van de Peugeot Expert te begrijpen. De Expert is verkrijgbaar in diverse configuraties, waaronder de L1H1, L2H1, en L3H2. Deze codes geven informatie over de lengte (L) en hoogte (H) van de bestelwagen.

3. Afmetingen van de Laadruimte

3.1 Peugeot Expert L3 Afmetingen

Een van de meest gevraagde specificaties is de laadruimte van de Peugeot Expert L3. Met een lengte van bijvoorbeeld 4959 mm, biedt de L3-configuratie aanzienlijke laadruimte voor goederen en apparatuur. Deze informatie is van vitaal belang voor ondernemers die grote of omvangrijke ladingen moeten vervoeren.

3.2 Peugeot Expert L3 Dubbele Cabine Afmetingen

Voor diegenen die niet alleen goederen, maar ook teamleden moeten vervoeren, is de Peugeot Expert L3 Dubbele Cabine een interessante optie. De extra cabineruimte biedt plaats aan meerdere passagiers zonder concessies te doen aan de laadruimte. De exacte afmetingen van deze configuratie zijn essentieel om te weten voor bedrijven met personeelsvervoer.

3.3 Peugeot Expert Hoogte

Naast de lengte is de hoogte van de bestelwagen een cruciale factor bij het bepalen van de laadcapaciteit en bruikbaarheid. De Peugeot Expert biedt verschillende hoogteopties, zoals de H1- en H2-configuraties. Het begrijpen van de hoogte is van belang voor situaties waarin de bestelwagen onder bepaalde plafonds moet passen.

3.4 Peugeot Expert L1H1

De Peugeot Expert L1H1 is een van de compactere configuraties, ideaal voor stadsvervoer en situaties waarin behendigheid belangrijk is. Met gedetailleerde afmetingen van de laadruimte is het mogelijk om te bepalen hoeveel vracht deze configuratie kan herbergen.

3.5 Afmetingen Peugeot Expert Dubbele Cabine

Bedrijven die zowel goederen als teamleden moeten vervoeren, zullen geïnteresseerd zijn in de afmetingen van de laadruimte van de Peugeot Expert Dubbele Cabine. Deze configuratie biedt een balans tussen lading en passagierscomfort, en de exacte afmetingen zijn van belang bij het plannen van routes en ladingverdeling.

3.6 Afmetingen Peugeot Expert 2008

De Peugeot Expert heeft door de jaren heen verschillende updates en wijzigingen ondergaan. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in oudere modellen, zoals de Peugeot Expert 2008, is het begrijpen van de afmetingen van de laadruimte cruciaal om de geschiktheid voor specifieke taken te beoordelen.

3.7 Peugeot Expert Lengte

De lengte van de Peugeot Expert varieert afhankelijk van het model en de configuratie. Het kennen van de exacte lengte is niet alleen handig bij het manoeuvreren in verschillende omgevingen, maar ook bij het inschatten van parkeerruimte en laadcapaciteit.

3.8 Afmetingen Laadruimte Peugeot Expert Dubbele Cabine

Specifiek voor de Dubbele Cabine-configuratie is het essentieel om de afmetingen van de laadruimte te begrijpen. Dit omvat niet alleen de ruimte voor goederen maar ook de extra passagiersruimte. Deze informatie is waardevol bij het plannen van ritten en het optimaliseren van de laadruimte.

4. Laadvermogen en Gewichtsbeperkingen

Naast de fysieke afmetingen is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het laadvermogen en de gewichtsbeperkingen van de Peugeot Expert. Deze informatie is cruciaal om te voldoen aan de wettelijke normen en om overbelasting te voorkomen, wat de veiligheid van zowel de bestuurder als de weggebruikers waarborgt.

5. Praktische Tips voor Belading

Om het meeste uit de Peugeot Expert te halen, zijn er enkele praktische tips voor belading die ondernemers kunnen helpen. Het gelijkmatig verdelen van gewicht, het vastzetten van ladingen en het kennen van de laadruimteafmetingen zijn slechts enkele aspecten die worden besproken. Deze tips dragen bij aan een efficiënter gebruik van de bestelwagen.

6. Vergelijking met Andere Peugeot Bestelbussen

Om een weloverwogen beslissing te nemen, is het nuttig om de Peugeot Expert te vergelijken met andere bestelbussen van het merk. Deze vergelijking kan zich uitstrekken tot afmetingen, laadvermogen, brandstofefficiëntie en extra functies. Het stelt potentiële kopers in staat om de bestelwagen te kiezen die het beste past bij hun specifieke behoeften.

7. Aanvullende Uitrustingsopties

Naast de standaardconfiguraties biedt de Peugeot Expert ook aanvullende uitrustingsopties die de functionaliteit en het comfort verder kunnen verbeteren. Denk hierbij aan geavanceerde infotainmentsystemen, rijhulpsystemen en aanpassingen aan de laadruimte. Het begrijpen van deze opties is handig bij het personaliseren van de bestelwagen.

8. Prijzen en Financieringsopties

Tot slot, voor diegenen die overwegen een Peugeot Expert aan te schaffen, is informatie over prijzen en financieringsopties essentieel. Het vergelijken van prijzen bij verschillende dealers en het begrijpen van financieringsmogelijkheden kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Q1: Wat zijn de afmetingen van de laadruimte van de Peugeot Expert L3 Dubbele Cabine?

A1: De Peugeot Expert L3 Dubbele Cabine heeft specifieke afmetingen voor zowel de laadruimte als de passagiersruimte. De exacte cijfers kunnen worden gevonden in de technische specificaties van het model, maar over het algemeen biedt deze configuratie een goede balans tussen lading en passagierscomfort.

Q2: Wat is het laadvermogen van de Peugeot Expert L1H1?

A2: Het laadvermogen van de Peugeot Expert L1H1 varieert afhankelijk van de exacte configuratie en uitrusting. Raadpleeg de technische gegevens van het specifieke model voor nauwkeurige informatie over het laadvermogen.

Q3: Zijn er praktische tips voor het beladen van de Peugeot Expert?

A3: Ja, enkele praktische tips voor het beladen van de Peugeot Expert zijn onder meer het gelijkmatig verdelen van gewicht, het vastzetten van ladingen en het kennen van de laadruimteafmetingen. Deze tips dragen bij aan een veilig en efficiënt gebruik van de bestelwagen.

Q4: Hoe vergelijk ik de Peugeot Expert met andere bestelbussen van het merk?

A4: Om de Peugeot Expert te vergelijken met andere bestelbussen van het merk, kunt u de technische specificaties en functies van elk model bekijken. Let op zaken als afmetingen, laadvermogen en extra uitrustingsopties om een weloverwogen keuze te maken.

Q5: Zijn er aanvullende uitrustingsopties beschikbaar voor de Peugeot Expert?

A5: Ja, de Peugeot Expert biedt diverse aanvullende uitrustingsopties, zoals geavanceerde infotainmentsystemen, rijhulpsystemen en aanpassingen aan de laadruimte. Raadpleeg de dealer of de officiële website van Peugeot voor een volledige lijst van beschikbare opties.

Q6: Waar kan ik informatie vinden over prijzen en financieringsopties voor de Peugeot Expert?

A6: Informatie over prijzen en financieringsopties voor de Peugeot Expert is beschikbaar bij Peugeot-dealers en op de officiële website van Peugeot. Daarnaast kunnen vergelijkingssites en autohandelplatforms ook nuttige informatie verstrekken.

Conclusie

Dit diepgaande overzicht van de afmetingen van de laadruimte van de Peugeot Expert is bedoeld om ondernemers en bedrijfseigenaren te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Door de specifieke details van elke configuratie te begrijpen, kunnen gebruikers de bestelwagen kiezen die het beste aansluit op hun transportbehoeften. Het is altijd raadzaam om de technische specificaties van het specifieke model te raadplegen en bij twijfel contact op te nemen met een Peugeot-dealer voor gedetailleerde informatie.

Categories: Top 64 Peugeot Expert Afmetingen Laadruimte

A Tour of the All-new Peugeot Expert Van | Vansdirect
A Tour of the All-new Peugeot Expert Van | Vansdirect

De laadruimte afmetingen van de L1/H1 zijn: 216 cm lang, 140 cm breed en 163 cm hoog. De L2/H1 is de verlengde versie van de L1/H1. Dit exemplaar is 496 cm lang, met een wielbasis van 328 cm en een laadruimte lengte van 251 cm. Op deze vlakken verschilt dit zo’n 35 cm van de kleinere L1/H1.In de Peugeot Expert geniet u van een praktische en slimme inrichting. Met een laadvolume van maximaal 6m³ en laadvermogen tot wel 1400 kg heeft u alle ruimte om te vervoeren wat u wilt.De prijslijst van de nieuwe Expert start bij € 17.000 voor de Expert Compact 227C Profit+ 1.6BlueHDi 95 met 5bak. Voor de tweede lengte (4,96m) geldt een meerprijs van € 1.000. Het tweede uitrustingsniveau, de Premium, zal tijdelijk worden aangeboden voor de prijs van een Pro.

Hieronder kan je de afmetingen aflezen van een Peugeot Expert (2016 – heden):
L1 (Compact) L2 (Standard)
Wielbasis (mm) 2925 3275
Lengte achteroverbouw (mm) 803 803
Lengte voertuig (mm) 4606 4956
Lengte laadruimte (mm) 2162 2512
Hieronder kan je de afmetingen aflezen van een Peugeot Partner (2018 – heden):
L1 (m) L2 (xl)
Hoogte laadruimte (mm) 1185 1185
Hoogte voertuig (mm) 1796 1817
Laadvolume (m3) 3,3 3,9
Daklast (kg) 170 170

Hoe Groot Is Een Peugeot Expert?

Hier vind je de specificaties met betrekking tot de afmetingen van een Peugeot Expert (2016 – heden). Deze afmetingen variëren afhankelijk van het model:

 • L1 (Compact):

  • Wielbasis: 2925 mm
  • Lengte achteroverbouw: 803 mm
  • Lengte voertuig: 4606 mm
  • Lengte laadruimte: 2161 mm
 • L2 (Standard):

  • Wielbasis: 3275 mm
  • Lengte achteroverbouw: 803 mm
  • Lengte voertuig: 4956 mm
  • Lengte laadruimte: 2251 mm

De wielbasis, lengte van de achteroverbouw, voertuiglengte en laadruimtelengte zijn essentiële dimensies om rekening mee te houden bij het overwegen van een Peugeot Expert. Deze informatie is relevant voor verschillende toepassingen, zoals het kiezen van een voertuig dat geschikt is voor specifieke laadbehoeften of dat past binnen bepaalde ruimtebeperkingen. Het is belangrijk om deze gegevens te raadplegen bij het plannen van gebruiksscenario’s voor de Peugeot Expert.

Hoe Groot Is De Laadruimte Van Een Peugeot Partner?

Hier vind je de afmetingen van een Peugeot Partner (2018 – heden) voor een beter begrip van de laadruimte:

 • L1 (lengte): 4380 mm
 • L2 (xl): 4628 mm
 • Hoogte laadruimte: 1185 mm
 • Hoogte voertuig: 1817 mm
 • Laadvolume: 3,3 m³ (voor L1) / 3,9 m³ (voor L2)
 • Daklast: 170 kg
 • Extra informatie: Er is ook een variant beschikbaar met een daklast van 170 kg voor specifieke modellen.

Deze gegevens bieden een duidelijk overzicht van de afmetingen en capaciteiten van de Peugeot Partner, waardoor het gemakkelijker wordt voor lezers om het voertuig te begrijpen. Voor meer details en broninformatie kun je terecht op regeljelease.nl [link naar de specifieke pagina].

Hoeveel Mag Een Peugeot Expert Laden?

In de Peugeot Expert ervaart u een doordachte en handige indeling. Met een indrukwekkend laadvolume van maximaal 6m³ en een laadvermogen tot wel 1400 kg, biedt deze bedrijfswagen voldoende ruimte om al uw ladingen te vervoeren. Of het nu gaat om goederen, apparatuur of andere benodigdheden, de Peugeot Expert staat garant voor praktisch en efficiënt transport. Deze eigenschappen maken de Peugeot Expert een ideale bedrijfswagen voor verschillende doeleinden. Voor meer informatie over de specificaties en voordelen van de Peugeot Expert kunt u terecht op de website van Nefkens: [voeg de volledige URL in].

Wat Kost Een Nieuwe Peugeot Expert?

Hoeveel kost de nieuwe Peugeot Expert? De prijzen voor de nieuwe Expert beginnen bij €17.000 voor de Expert Compact 227C Profit+ 1.6BlueHDi 95 met 5 versnellingen. Als je kiest voor de tweede lengte (4,96m), komt daar een extra €1.000 bij. Het tweede uitrustingsniveau, de Premium, wordt tijdelijk aangeboden voor de prijs van een Pro. Deze informatie werd oorspronkelijk gedeeld op 1 april 2016 en is te vinden op de prijslijst van Autoplus.nu: https://www.autoplus.nu/merken/2935-prijzen-nieuw

Heeft Peugeot Expert Een Distributieriem Of Ketting?

De Peugeot Expert heeft een distributieriem, een cruciaal onderdeel voor het optimaal functioneren van de motor. De distributieriem bevindt zich aan de zijkant van de motor en is niet eenvoudig te vervangen, waardoor het noodzakelijk is om deze taak met vakkundigheid uit te voeren. Het vervangen van de distributieriem bij een Peugeot Expert brengt kosten met zich mee, met prijzen vanaf €379, zoals te vinden op de website serviceright-autos.nl. Het is raadzaam om dit onderhoud door professionals uit te laten voeren om de betrouwbaarheid en levensduur van de motor te waarborgen.

Samenvatting 15 peugeot expert afmetingen laadruimte

Peugeot Partner Afmetingen - Regeljelease.Nl
Peugeot Partner Afmetingen – Regeljelease.Nl
Peugeot Expert 229S 1.6 Bluehdi 95 Premium - V299Xb
Peugeot Expert 229S 1.6 Bluehdi 95 Premium – V299Xb
Nieuwe Peugeot Expert : Test De Bestelwagen Van Peugeot
Nieuwe Peugeot Expert : Test De Bestelwagen Van Peugeot
Renault Trafic 2.5 Dci L2/H1 Dc Automaat Derks Bedrijfswagens - Youtube
Renault Trafic 2.5 Dci L2/H1 Dc Automaat Derks Bedrijfswagens – Youtube

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic peugeot expert afmetingen laadruimte.

See more: blog https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *