Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Krelagestraat 32 Zw In Haarlem: Ontdek Deze Geweldige Woning!

Krelagestraat 32 Zw In Haarlem: Ontdek Deze Geweldige Woning!

Te koop: Krelagestraat 32zw, Haarlem - Hoekstra en Eck Makelaars - Méér Makelaar

Krelagestraat 32 Zw In Haarlem: Ontdek Deze Geweldige Woning!

Te Koop: Krelagestraat 32Zw, Haarlem – Hoekstra En Eck Makelaars – Méér Makelaar

Keywords searched by users: krelagestraat 32 zw in haarlem

Krelagestraat 32 ZW in Haarlem: Een Diepgaande Verkenning

Haarlem, met zijn schilderachtige straten en historische charme, herbergt diverse woningen met unieke kenmerken. In dit artikel duiken we diep in de wereld van Krelagestraat 32 ZW, een eigendom dat niet alleen een huis is, maar een deel van de rijke geschiedenis van Haarlem vertegenwoordigt.

Ligging van Krelagestraat 32 ZW in Haarlem

Verken de exacte locatie van Krelagestraat 32 ZW in Haarlem, inclusief nabijgelegen voorzieningen en omgevingsinformatie.

Haarlem, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend om zijn sfeervolle straten en karakteristieke huizen. Krelagestraat 32 ZW bevindt zich te midden van deze betoverende omgeving. Gelegen in postcode 2012 CT, biedt deze locatie niet alleen een comfortabele woonomgeving maar ook gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen.

Nabijgelegen Voorzieningen

 • Openbaar Vervoer: De woning profiteert van een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer. Bushaltes en treinstations zijn binnen handbereik, waardoor het reizen in en rond Haarlem eenvoudig is.

 • Scholen: Voor gezinnen met kinderen zijn er scholen in de buurt, variërend van basisscholen tot middelbare scholen. Ouders kunnen gerust zijn over de educatieve behoeften van hun kinderen.

 • Winkels en Restaurants: Krelagestraat 32 ZW ligt gunstig ten opzichte van diverse winkels en restaurants. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen of wilt genieten van een heerlijke maaltijd, alles is binnen handbereik.

Kenmerken van de Woning

Beschrijving van de specifieke kenmerken en eigenschappen van het pand op Krelagestraat 32 ZW, Haarlem.

De woning op Krelagestraat 32 ZW heeft unieke kenmerken die het onderscheiden van andere huizen in de omgeving. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken:

 • Architectuur: De architectuur van de woning weerspiegelt mogelijk de stijl die typerend is voor Haarlem. Kijk uit naar kenmerken zoals gevels, daklijnen en mogelijke historische elementen.

 • Ruimtelijk Ontwerp: Ontdek het ruimtelijke ontwerp van de woning. Is er sprake van een efficiënte indeling? Zijn er specifieke kamers of functies die de aandacht trekken?

 • Tuin en Buitenruimte: Als er buitenruimte is, zoals een tuin of een terras, onderzoek dan de staat en het ontwerp ervan. Buitenruimtes voegen vaak waarde toe aan een woning.

Visuele Rondleiding

Bekijk gedetailleerde visuele informatie, mogelijk afkomstig van de online brochure of andere bronnen, die een virtuele rondleiding door het pand biedt.

Om een beter beeld te krijgen van Krelagestraat 32 ZW, bekijk de visuele rondleiding die beschikbaar is gesteld via verschillende bronnen, waaronder de online brochure en Walter Living. Deze visuele informatie kan u een virtuele rondleiding door het pand bieden, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de indeling en staat van de woning.

Woningwaarde en Financiële Aspecten

Een grondige analyse van de waarde van de woning op Krelagestraat 32 ZW en relevante financiële informatie, mogelijk afkomstig van bronnen zoals Huispedia.

Het begrijpen van de waarde van een woning is essentieel, vooral als u overweegt het te kopen of verkopen. Raadpleeg bronnen zoals Huispedia voor gedetailleerde informatie over de woningwaarde en financiële aspecten van Krelagestraat 32 ZW. Deze gegevens kunnen u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot onroerend goed.

Historische Gegevens en Kadastrale Informatie

Ontdek historische informatie over het pand en krijg inzicht in kadastrale gegevens die verband houden met Krelagestraat 32 ZW in Haarlem.

De geschiedenis van een woning voegt vaak een extra dimensie toe aan de waardering ervan. Ga op zoek naar historische gegevens over Krelagestraat 32 ZW om meer te weten te komen over de oorsprong en eventuele bijzondere gebeurtenissen die verband houden met het pand. Kadastrale informatie, beschikbaar via Kadastrale Kaart, kan u details geven over de eigendomsstructuur en grenzen.

Lokale Diensten en Voorzieningen

Beschrijving van de nabijgelegen diensten, voorzieningen en buurtkenmerken die het wonen op Krelagestraat 32 ZW in Haarlem aantrekkelijk maken.

Wonen op Krelagestraat 32 ZW betekent profiteren van de lokale diensten en voorzieningen die de omgeving te bieden heeft. Verken de buurt en ontdek:

 • Parks en Recreatie: Zijn er nabijgelegen parken of recreatiegebieden waar bewoners van kunnen genieten?

 • Gezondheidszorg: Zijn er ziekenhuizen, apotheken of gezondheidscentra in de buurt?

 • Winkels en Restaurants: Welke winkels en eetgelegenheden bevinden zich op loopafstand?

Veelgestelde Vragen (FAQs)

 1. Hoeveel bedragen de onroerendgoedbelastingen voor Krelagestraat 32 ZW?

  • De exacte onroerendgoedbelastingen kunnen variëren en zijn afhankelijk van de vastgestelde waarde van de woning. Raadpleeg lokale belastinginstanties voor de meest nauwkeurige informatie.
 2. Zijn er plannen voor herontwikkeling of renovatie in de nabije toekomst?

  • Om informatie te verkrijgen over mogelijke herontwikkelingsplannen, kunt u contact opnemen met de gemeente Haarlem of lokale stadsplanningsautoriteiten.
 3. Zijn er scholen op loopafstand van Krelagestraat 32 ZW?

  • Ja, er zijn scholen in de buurt van Krelagestraat 32 ZW, waaronder basisscholen en middelbare scholen.
 4. Hoe zit het met de parkeermogelijkheden in dit gebied?

  • Informatie over parkeermogelijkheden, inclusief eventuele vergunningen of beperkingen, kan worden verkregen bij de gemeente Haarlem.
 5. Zijn er openbaarvervoersverbindingen in de buurt van Krelagestraat 32 ZW?

  • Ja, de woning profiteert van gunstige toegang tot zowel bus- als treindiensten, waardoor het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar is.
 6. Hoe kan ik de actuele waarde van de woning controleren?

  • Raadpleeg online vastgoeddatabases zoals Huispedia voor de meest recente informatie over de waarde van Krelagestraat 32 ZW.
 7. Zijn er lokale voorzieningen zoals supermarkten en restaurants in de buurt?

  • Ja, Krelagestraat 32 ZW ligt gunstig ten opzichte van diverse winkels en restaurants, waardoor het gemakkelijk is om aan dagelijkse behoeften te voldoen.
 8. Zijn er plannen voor evenementen of festiviteiten in de buurt?

  • Controleer lokale evenementenkalenders of informeer bij de buurtgemeenschap voor informatie over geplande evenementen in de omgeving.

Dit diepgaande overzicht van Krelagestraat 32 ZW in Haarlem biedt niet alleen inzicht in de woning zelf, maar ook in de levendige omgeving eromheen. Of u nu overweegt te verhuizen naar dit adres of gewoon geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis van Haarlem, deze gids biedt waardevolle informatie om u te begeleiden.

Categories: Delen 79 Krelagestraat 32 Zw In Haarlem

Te koop: Krelagestraat 32zw, Haarlem - Hoekstra en Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: Krelagestraat 32zw, Haarlem – Hoekstra en Eck Makelaars – Méér Makelaar

Verzamelen 16 krelagestraat 32 zw in haarlem

Te Koop: Krelagestraat 32Zw, Haarlem - Hoekstra En Eck Makelaars - Méér Makelaar - Youtube
Te Koop: Krelagestraat 32Zw, Haarlem – Hoekstra En Eck Makelaars – Méér Makelaar – Youtube
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) - Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) – Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) - Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) – Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) - Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) – Kadastralekaart.Com
Huizen Te Koop En Te Huur In Haarlem - Rinze De Makelaar
Huizen Te Koop En Te Huur In Haarlem – Rinze De Makelaar
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Krelagestraat 32-Zw, Haarlem
Aangekocht - Appel & Fris Makelaars
Aangekocht – Appel & Fris Makelaars
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) - Kadastralekaart.Com
Krelagestraat 32-Rd, Haarlem (2012 Ct) – Kadastralekaart.Com

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic krelagestraat 32 zw in haarlem.

See more: blog https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *