Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gratis Parkeren Albert Schweitzer Dordrecht: Ontdek De Voordelen!

Gratis Parkeren Albert Schweitzer Dordrecht: Ontdek De Voordelen!

Gratis parkeren in centrum Dordrecht

Gratis Parkeren Albert Schweitzer Dordrecht: Ontdek De Voordelen!

Gratis Parkeren In Centrum Dordrecht

Keywords searched by users: gratis parkeren albert schweitzer dordrecht plattegrond albert schweitzer ziekenhuis dordrecht, bushalte albert schweitzer ziekenhuis dordrecht, bus naar albert schweitzer ziekenhuis, bezoek albert schweitzer, asz parkeren medewerkers, parkeren voorstraat dordrecht, kaart sturen albert schweitzer, parkeertarieven dordrecht centrum

Gratis Parkeren bij Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht: Een Complete Gids

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht biedt cruciale medische diensten, maar een van de zorgen voor bezoekers is vaak de parkeersituatie. In dit artikel gaan we dieper in op de parkeermogelijkheden in de nabijheid van het ziekenhuis, met speciale aandacht voor gratis opties. We zullen ook de parkeerinformatie voor het Gezondheidspark, de Sportboulevard en het stadscentrum van Dordrecht behandelen, evenals kosten, gebiedscodes en praktische tips. Laten we beginnen.

1. Parkeermogelijkheden bij Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis heeft verschillende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Dit omvat zowel betaalde als gratis parkeerplaatsen. Hieronder vind je een beschrijving van de diverse parkeerfaciliteiten, inclusief tarieven en bereikbaarheid.

Voor gedetailleerde informatie over deze parkeermogelijkheden, zoals plattegronden en specifieke regelingen, kun je de officiële website van de gemeente Dordrecht raadplegen: Parkeerinformatie Dordrecht.

2. Gratis Parkeeropties in de Omgeving

Voor bezoekers die op zoek zijn naar gratis parkeermogelijkheden rondom het Albert Schweitzer Ziekenhuis, zijn er specifieke locaties en tijdsbeperkingen waar je rekening mee moet houden. Gratis parkeren kan vaak beschikbaar zijn op aangrenzende straten of parkeerterreinen, maar het is essentieel om op de borden en regels ter plaatse te letten.

Voor meer gedetailleerde informatie over specifieke gratis parkeermogelijkheden kun je ook GoedkoopParkeren.nl raadplegen.

3. Parkeerinformatie voor Gezondheidspark en Sportboulevard

Het Gezondheidspark en de Sportboulevard, nabij het Albert Schweitzer Ziekenhuis, hebben specifieke parkeervoorzieningen. Het is belangrijk om op de openingstijden en eventuele kosten te letten. Deze informatie kan vaak veranderen, dus het is handig om regelmatig updates te controleren.

Voor de meest actuele details over de parkeervoorzieningen bij het Gezondheidspark en de Sportboulevard, raadpleeg de officiële website van de gemeente Dordrecht.

4. Parkeren in het Centrum van Dordrecht

Voor bezoekers die ervoor kiezen om het stadscentrum van Dordrecht te verkennen, zijn er zowel betaalde als gratis parkeermogelijkheden beschikbaar. Houd er rekening mee dat sommige gebieden mogelijk beperkingen hebben of specifieke regelingen voor parkeren hebben. Het is verstandig om op de hoogte te zijn van deze regels om eventuele boetes te voorkomen.

Voor gedetailleerde informatie over parkeermogelijkheden in het centrum van Dordrecht, inclusief tarieven en regelgeving, kun je de officiële parkeerinformatie van de gemeente Dordrecht raadplegen.

5. Kosten en Gebiedscodes voor Parkeren

Een overzicht van de kosten en gebiedscodes die relevant zijn voor het parkeren in de stad Dordrecht, met een focus op het gebied rond het Albert Schweitzer Ziekenhuis, is van groot belang. Dit helpt bezoekers om vooraf op de hoogte te zijn van de financiële aspecten van parkeren en eventuele verplichte codes voor specifieke zones.

Voor de meest recente informatie over parkeertarieven en gebiedscodes, kun je de gemeentelijke parkeerinformatie raadplegen.

6. Vergelijking met Andere Steden en Praktische Tips

Een vergelijking van parkeermogelijkheden in Dordrecht met andere steden kan nuttig zijn voor bezoekers die niet bekend zijn met het lokale parkeerlandschap. Daarnaast willen we enkele praktische tips delen om gemakkelijk en kostenefficiënt te parkeren bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Vergelijkbare informatie voor andere steden is te vinden op websites zoals Amstelveen.

Praktische Tips:

 • Controleer altijd de parkeerborden: Let op eventuele beperkingen, tijdsbeperkingen en betaalmethoden.

 • Gebruik parkeerapps: Veel steden bieden apps waarmee je eenvoudig parkeertarieven kunt controleren en betalen.

 • Overweeg alternatief vervoer: Afhankelijk van beschikbaarheid kun je overwegen om met het openbaar vervoer te reizen of een deelauto te gebruiken.

 • Plan vooruit: Bekijk vooraf online kaarten en parkeerinformatie om je bezoek goed voor te bereiden.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Q1: Zijn er gratis parkeermogelijkheden bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis?

A1: Ja, er zijn gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. Let echter goed op de locaties en eventuele tijdsbeperkingen.

Q2: Wat zijn de kosten voor parkeren in het stadscentrum van Dordrecht?

A2: De kosten variëren afhankelijk van het gebied. Raadpleeg de officiële parkeerinformatie van de gemeente Dordrecht voor actuele tarieven.

Q3: Kan ik met het openbaar vervoer naar het Albert Schweitzer Ziekenhuis reizen?

A3: Ja, het ziekenhuis is bereikbaar met de bus. Raadpleeg de dienstregelingen en halte-informatie voor specifieke details.

Q4: Zijn er parkeervoorzieningen voor medewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis?

A4: Ja, het ziekenhuis heeft parkeervoorzieningen voor medewerkers. Neem contact op met het ziekenhuis voor meer informatie.

Met deze uitgebreide gids en praktische tips hopen we dat je moeiteloos en kostenefficiënt kunt parkeren bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Veilig reizen!

Categories: Samenvatting 14 Gratis Parkeren Albert Schweitzer Dordrecht

Gratis parkeren in centrum Dordrecht
Gratis parkeren in centrum Dordrecht

Brengt of bezoekt u als mantelzorger iemand in het Albert Schweitzer Ziekenhuis? Dan kunt u met de Dordtpas gratis parkeren op het parkeerterrein Gezondheidspark bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis. U kunt voor ieder bezoek maximaal 4 uur gratis parkeren.In de binnenstad van Dordrecht geldt betaald parkeren. Van maandag tot en met zaterdag is dat van 9:00 tot 22:00. Op zondag geldt betaald parkeren van 12:00 tot 17:00. Er zijn zowel parkeergarages als -terreinen waar u kunt parkeren.Op de volgende landelijk erkende feestdagen geldt vrij parkeren: nieuwjaarsdag, 1 januari. eerste paasdag. tweede paasdag.

Parkeren in het centrum
 • Parkeerterrein Weeskinderendijk. • parkeren is gratis voor de 1e 24 uur. Als u langer dan 24 uur parkeert, betaalt u daarna € 0,30 per uur. …
 • Parkeergarage Energiehuis. • parkeerkosten maximaal € 3,- per dag. …
 • Parkeerroute. De parkeerroute in de binnenstad staat met borden aangegeven.
Kosten en gebiedscodes
code bedrag en parkeertijd
7811 € 3,50 per uur
7812 € 1,10 per 40 minuten, maximale parkeertijd runshopplaatsen
7813 € 28,- voor 24 uur, alleen dagkaart mogelijk
7814 € 1,10 per 40 minuten, maximale parkeertijd

Kan Je Gratis Parkeren In Dordrecht?

[Kun je gratis parkeren in Dordrecht?]

In het centrum van Dordrecht is parkeren tegen betaling. Van maandag tot en met zaterdag geldt betaald parkeren tussen 9:00 uur ‘s ochtends en 22:00 uur ‘s avonds. Op zondag is er betaald parkeren van 12:00 uur ‘s middags tot 17:00 uur ‘s avonds. Gelukkig zijn er zowel parkeergarages als -terreinen beschikbaar waar je je auto kunt parkeren. Het is belangrijk om te weten dat er gedurende bepaalde uren kosten verbonden zijn aan het parkeren, maar er zijn faciliteiten zoals parkeergarages en openbare parkeerterreinen beschikbaar voor jouw gemak.

Wat Kost Parkeren In Dordrecht Centrum?

[Wat zijn de kosten voor parkeren in het centrum van Dordrecht?]

Parkeren in het centrum van Dordrecht is mogelijk op verschillende locaties, waaronder het parkeerterrein Weeskinderendijk. De eerste 24 uur zijn gratis, maar als u langer dan 24 uur wilt parkeren, wordt er een tarief van € 0,30 per uur in rekening gebracht na de eerste dag. Een andere optie is de parkeergarage Energiehuis, waar de parkeerkosten maximaal € 3,- per dag bedragen. Voor automobilisten die de stad binnenkomen, is er een duidelijk aangegeven parkeerroute met borden die de weg wijzen naar beschikbare parkeerplaatsen in het stadscentrum. Het is belangrijk om deze informatie in overweging te nemen om een weloverwogen beslissing te nemen over waar en hoe lang u wilt parkeren in het centrum van Dordrecht.

Hoeveel Kost Parkeren In Dordrecht?

Hier zijn de kosten en gebiedscodes voor parkeren in Dordrecht:

 • Gebiedscode 7811: €3,50 per uur
 • Gebiedscode 7812: €1,10 per 40 minuten, met een maximale parkeertijd
 • Gebiedscode 7813: €28,- voor 24 uur, alleen beschikbaar als dagkaart
 • Gebiedscode 7814: €1,10 per 40 minuten, met een maximale parkeertijd

De tarieven en parkeeropties variëren afhankelijk van het specifieke gebied en de geldende gebiedscode. Het is belangrijk op te merken dat gebiedscode 7813 alleen dagkaarten accepteert tegen een tarief van €28,- voor een periode van 24 uur. Zorg ervoor dat je de juiste gebiedscode gebruikt en de geldende tarieven en parkeertijden in overweging neemt wanneer je parkeert in Dordrecht.

Is Het Gratis Parkeren Op Paasdag?

[Zijn er parkeerkosten op paasdag?] Op nationaal erkende feestdagen geldt gratis parkeren. Dit geldt onder andere op nieuwjaarsdag, 1 januari, eerste paasdag en tweede paasdag. Dus, op paasdag zelf is parkeren gratis. Hetzelfde principe geldt voor andere nationaal erkende feestdagen.

Delen 11 gratis parkeren albert schweitzer dordrecht

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic gratis parkeren albert schweitzer dordrecht.

See more: https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *