Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Witstraat 1, 2011 Dv Haarlem: Ontdek Deze Unieke Locatie!

De Witstraat 1, 2011 Dv Haarlem: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Kleine Houtstraat - Haarlem ShoppingNight 2011

De Witstraat 1, 2011 Dv Haarlem: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Kleine Houtstraat – Haarlem Shoppingnight 2011

Keywords searched by users: de witstraat 1 2011 dv haarlem de witstraat 1 haarlem, parkeergarage haarlem, parkeergarage raaks haarlem, de kamp parkeergarage, de appelaar haarlem, parkeergarage de appelaar, dedakkas haarlem recensies, de dakkas

De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem: Een Diepgaande Gids

Ligging van De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem

Ligging van De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem

De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem, is centraal gelegen in de betoverende stad Haarlem. Met de postcode 2011 DV bevindt dit adres zich in een bruisend deel van de stad. Haarlem staat bekend om zijn historische charme, en De Witstraat is geen uitzondering.

Nabijheid van Belangrijke Locaties

De ligging van De Witstraat maakt het gemakkelijk toegankelijk voor verschillende belangrijke locaties in Haarlem. Openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen zijn allemaal binnen handbereik.

 • Openbaar Vervoer: De Witstraat is gunstig gelegen ten opzichte van diverse openbaar vervoeropties. Nabijgelegen bushaltes en treinstations vergemakkelijken de reis naar en van De Witstraat.

 • Winkels: Voor degenen die graag winkelen, is De Witstraat strategisch gelegen ten opzichte van diverse winkels. Of je nu op zoek bent naar boetieks, supermarkten of speciaalzaken, je vindt het allemaal in de nabije omgeving.

 • Voorzieningen: Restaurants, cafés, en culturele attracties zijn allemaal binnen handbereik van De Witstraat. De diversiteit aan voorzieningen maakt dit gebied aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers.

Parkeermogelijkheden in De Witstraat

Parkeermogelijkheden in De Witstraat

Parkeren in De Witstraat is een belangrijk aspect voor bewoners en bezoekers. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de beschikbare opties en eventuele specifieke regels.

Parkeergarage De Kamp

Een van de meest prominente parkeermogelijkheden in de buurt is Parkeergarage De Kamp. Gelegen op korte afstand van De Witstraat, biedt deze parkeergarage een handige oplossing voor diegenen die met de auto komen.

 • Tarieven: Voor informatie over de parkeertarieven in Parkeergarage De Kamp verwijzen we naar de officiële website: Parkeergarage De Kamp.

 • Openingstijden: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de openingstijden van de parkeergarage. Deze informatie is te vinden op de officiële website van de parkeergarage.

 • Specifieke Parkeerregels: Elke parkeergarage kan specifieke regels hebben met betrekking tot parkeren. Deze regels kunnen variëren, dus het is raadzaam om ze van tevoren te controleren.

Adresgerelateerde Diensten en Voorzieningen

Adresgerelateerde Diensten en Voorzieningen

De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem, biedt niet alleen een gunstige locatie maar ook een scala aan diensten en voorzieningen in de directe omgeving.

Nabijgelegen Restaurants en Winkels

Ontdek de culinaire wereld rond De Witstraat door een bezoek te brengen aan nabijgelegen restaurants. Of je nu zin hebt in lokale specialiteiten, internationale gerechten of gezellige cafés, er is voor elk wat wils.

 • Café De Appelaar: Een populaire plek in de buurt is Café De Appelaar. Ontdek de lokale sfeer en geniet van een drankje met vrienden.

 • De Dakkas: Voor een unieke ervaring kun je terecht bij De Dakkas, waar gastronomie samensmelt met duurzaamheid. Lees recensies op dedakkas.nl.

Parkeermogelijkheden in de Omgeving van De Witstraat

Parkeermogelijkheden in de Omgeving van De Witstraat

Naast Parkeergarage De Kamp zijn er ook andere parkeermogelijkheden in de omgeving van De Witstraat die het overwegen waard zijn.

Parkeergarage Raaks

Een alternatieve parkeermogelijkheid is Parkeergarage Raaks. Deze garage biedt ook gemakkelijke toegang tot De Witstraat en de omliggende gebieden.

 • Gratis Parkeeropties: Voor bezoekers die op zoek zijn naar gratis parkeermogelijkheden, is het handig om te weten waar in de buurt gratis geparkeerd kan worden. haarlem.nl biedt informatie over gratis parkeerzones in Haarlem.

Verkeersregels en Parkeerinstructies

Verkeersregels en Parkeerinstructies

Om een soepele ervaring te garanderen, is het van cruciaal belang op de hoogte te zijn van de geldende verkeersregels en parkeerinstructies in De Witstraat.

Straatparkeren en Regels voor Parkeergarages

 • Straatparkeren: Als je van plan bent op straat te parkeren, zorg er dan voor dat je bekend bent met de regels voor straatparkeren. Deze kunnen variëren op basis van tijden en specifieke zones.

 • Parkeergarages: Elke parkeergarage kan specifieke instructies hebben met betrekking tot binnenkomst, betaling en vertrek. Raadpleeg de officiële website van de betreffende parkeergarage voor gedetailleerde instructies.

Alternatieve Vervoerswijzen naar De Witstraat

Alternatieve Vervoerswijzen naar De Witstraat

Naast autorijden zijn er verschillende alternatieve vervoerswijzen die je kunt overwegen om De Witstraat te bereiken.

Fietsroutes, Openbaar Vervoer en Wandelpaden

 • Fietsroutes: Ontdek de stad op de fiets door gebruik te maken van de beschikbare fietsroutes in Haarlem. Fietspaden zijn vaak handig gelegen en bieden een milieuvriendelijke manier van reizen.

 • Openbaar Vervoer: Haarlem heeft een goed ontwikkeld netwerk van bussen en treinen. Bekijk de lokale dienstregelingen om de beste route te plannen.

 • Wandelpaden: Voor degenen die de omgeving te voet willen verkennen, zijn er wandelpaden beschikbaar die je langs schilderachtige plekken leiden.

Ervaringen en Recensies van Bezoekers

Ervaringen en Recensies van Bezoekers

Wat is een betere manier om de charme van De Witstraat te begrijpen dan door de ervaringen van andere bezoekers te ontdekken?

De Dakkas Recensies

 • Dedakkas Haarlem Recensies: Lees wat andere mensen te zeggen hebben over De Dakkas op dedakkas.nl. Ontdek hun ervaringen en laat je inspireren voor je eigen bezoek.

De Appelaar en Meer

 • De Appelaar Haarlem: Ontdek recensies en ervaringen van bezoekers aan Café De Appelaar. Dit kan je helpen beslissen of het de juiste plek is voor een ontspannen drankje.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

 1. Is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar in De Witstraat?

  • Ja, er zijn gratis parkeeropties beschikbaar in de nabije omgeving. Raadpleeg haarlem.nl voor informatie over gratis parkeerzones.
 2. Wat zijn de openingstijden en tarieven van Parkeergarage De Kamp?

  • Voor de meest actuele informatie over openingstijden en tarieven verwijzen we naar de officiële website van Parkeergarage De Kamp.
 3. Zijn er specifieke verkeersregels voor De Witstraat?

  • Ja, het is belangrijk op de hoogte te zijn van de geldende verkeersregels, vooral met betrekking tot straatparkeren. Controleer lokale voorschriften voor meer informatie.
 4. Hoe kan ik De Witstraat bereiken met het openbaar vervoer?

  • Haarlem heeft een efficiënt openbaar vervoerssysteem. Raadpleeg de dienstregelingen op lokale websites voor de beste routes en opties.
 5. Zijn er fietspaden in de buurt van De Witstraat?

  • Ja, Haarlem biedt diverse fietsroutes. Ontdek de stad op een milieuvriendelijke manier door gebruik te maken van de beschikbare fietspaden.

Deze diepgaande gids biedt een uitgebreid overzicht van De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem, met gedetailleerde informatie over locatie, parkeermogelijkheden, diensten, verkeersregels en alternatieve vervoerswijzen. Of je nu een bewoner bent of de stad bezoekt, deze gids is bedoeld om je reis naar De Witstraat zo soepel en informatief mogelijk te maken.

Categories: Delen 83 De Witstraat 1 2011 Dv Haarlem

Kleine Houtstraat - Haarlem ShoppingNight 2011
Kleine Houtstraat – Haarlem ShoppingNight 2011

Wat Kost Parkeren In Haarlem?

Parkeertarieven in Haarlem variëren afhankelijk van de parkeerzone en het tijdstip van de dag. In het stadscentrum geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 23.00 uur, en op zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Het tarief bedraagt € 5,80 per uur. Voor de parkeerzones Noord, West, Zuid en Oost geldt eveneens betaald parkeren op dezelfde dagen en tijden, met een tarief van € 4 per uur. Het is belangrijk op te merken dat deze tarieven en tijden specifiek gelden voor straatparkeren in de genoemde gebieden. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de geldende regels om onnodige parkeerboetes te voorkomen.

Waar Kan Ik Gratis Parkeren In Haarlem?

Waar kan ik gratis parkeren in Haarlem? Hier zijn enkele locaties in Haarlem waar je gratis kunt parkeren:

 1. Haarlem Centrum – Stationsplein (Lange Herenstraat 11)
 2. Houtplein (Wagenmakerslaan 1)
 3. Raaks (Zijlvest 45)
 4. De Appelaar (Damstraat 12)
 5. De Kamp (De Witstraat 1)
 6. Parkeren De Dreef 3, 2012 HR Haarlem
 7. Parkeren Cronjéstraat, Kleverlaan 12
 8. Parkeren Marsmanplein, Generaal Spoorlaan ter hoogte van nummer 136.

Deze parkeerlocaties bieden gratis parkeermogelijkheden in Haarlem. Let op de vermelde adressen en zorg ervoor dat je je aan de geldende parkeerregels houdt. Deze informatie is actueel vanaf 16 september 2021.

Is Zondag Gratis Parkeren In Haarlem?

Parkeertijden en tarieven in HaarlemCentrum

In Haarlem gelden betaalde parkeertarieven in het centrum op maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 23.00 uur. Op zondag is er ook betaald parkeren, maar het tarief is van toepassing vanaf 13.00 uur tot 23.00 uur. Het parkeertarief bedraagt € 5,80 per uur. Dus, als je op zondag tussen 09.00 uur en 13.00 uur parkeert, is het parkeren gratis. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze tijden en tarieven om onnodige boetes te voorkomen en een duidelijk begrip te hebben van de parkeermogelijkheden in Haarlem.

Update 29 de witstraat 1 2011 dv haarlem

The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
Dedakkas - 12 Photos - De Witstraat 1A, Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands - Breakfast & Brunch - Restaurant Reviews - Phone Number - Yelp
Dedakkas – 12 Photos – De Witstraat 1A, Haarlem, Noord-Holland, The Netherlands – Breakfast & Brunch – Restaurant Reviews – Phone Number – Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands - Last Updated November 2023 - Yelp
The Best 10 Parking Near Lange Veerstraat 30, 2011 Db Haarlem, The Netherlands – Last Updated November 2023 – Yelp
De Witstraat 33, Haarlem (2011 Dv) - Kadastralekaart.Com
De Witstraat 33, Haarlem (2011 Dv) – Kadastralekaart.Com

See more here: hfvtravel.com

Learn more about the topic de witstraat 1 2011 dv haarlem.

See more: https://hfvtravel.com/category/privacy-instellingen/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *